Tuesday, December 21, 2021

Onko bonnnie hunt seurustelemassa Gerard Butlerin kanssa

Onko bonnnie hunt seurustelemassa Gerard Butlerin kanssa



Minusta tuntuu, että hän oli mukana, koska se teki ilahduttavan hauskan esityksen. Lähetetty 12. lokakuuta, otin siemauksen ja menin wc:hen ja oksensin ja sanoin: "Siinä se on". tavallaan uskokaa minua Tytöt, hän on Söpö! Kuinka monta kertaa Justin Bieber sanoo "vauva" laulussaan "Baby"?





Tulla mukaan keskusteluun



Gerard Butler on Paisleyssä, Skotlannissa syntynyt Hollywood-näyttelijä, myös irlantilaista syntyperää, syntynyt 13. marraskuuta. Gerard on ollut näkyvä Hollywoodissa lähes kaksi vuosikymmentä on bonnnie hunt seurustelee Gerard Butler on onnistunut nousemaan yhdeksi halutuimmista näyttelijöistä. Paitsi että Gerard on erinomainen näyttelijä, hän on myös tuottaja ja laulaja. Näyttelijä, joka on ollut mukana monissa suurituloisissa elokuvissa, kuinka rikas on Gerard Butler? Multimiljonäärinä Gerardilla ei ole pulaa minkäänlaisesta ylellisyydestä maailmassa, sillä hän omistaa tällä hetkellä ylellisen talon Los Angelesissa sekä eklektisen asunnon Manhattanilla.


Tämä komea näyttelijä rakastaa myös luksusautojaan ja hänet huomataan kaduilla Mercedes-Benz SL:ssä ja Range Roverissa. Gerard Butler James syntyi nuorimpana kolmesta lapsesta skotlantilaisvanhemmille. Hän oli erittäin taitava opiskelija koulussa, minkä vuoksi hän päätyi yliopistoon on bonnnie hunt seurustelee Gerard Butler Glasgow opiskelemaan lakia. Silloin Gerard haaveili kuuluisasta näyttelijästä ja muutti asumaan Lontooseen ja sitten Yhdysvaltoihin.


Työvalintonsa vuoksi Gerard on joutunut erilaisiin onnettomuuksiin kuvattaessaan monia elokuviaan, jotka ovat on bonnnie hunt seurustelee Gerard Butler loukkaantuneena. Hän on myös saanut kerta toisensa jälkeen lääkitystä päihteiden väärinkäytöstä, osittain näiden vammojen vuoksi. Toisaalta Gerard on myös hyvä laulaja ja lauluntekijä, kuten on kerrottu; hän on parhaillaan äänittämässä albumia. Henkilökohtaisesta elämästään puhuessaan Gerard on onnekas henkilö, joka jakaa kodit Skotlannissa ja Yhdysvalloissa.


Gerard haluaa pitää erittäin matalaa profiilia romanttisissa suhteissaan, mutta viime aikoina on raportoitu, että hän seurustelee Morgan Brownin kanssa. Siitä huolimatta Gerard nauttii edelleen elämästään parhaista menestyksekkäästä urasta, joka ei osoita merkkejä hidastumisesta lähiaikoina, on bonnnie hunt seurustelee Gerard Butler.


Kaikki kuvat. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Elokuvat Egyptin jumalat, Geostorm, Lontoo on kaatunut, Kuinka kouluta lohikäärmettäsi 3 TV-ohjelmat Tuomaristo, Nuoren opas tulla Onko bonnnie hunt seurustelemassa Gerard Butlerin kanssa Tähti, Lucy Sullivan on menossa naimisiin. Tavaramerkki 1 Ohjaavat ja arvovaltaiset hahmot toimintaelokuvissa 2 Sorainen, komentava ääni 3 Lihaksikas fysiikka 4 Skotlantilainen aksentti.


Lainaus 1 [Jos hän pysyi hyvässä kunnossa sen jälkeen] Itse asiassa kyllä. En ole niin iso kuin olin. Mutta olen silti aika leikattu. The on bonnnie hunt seurustelee Gerard Butler oli uskomattoman vaikeaa, koska olen käynyt läpi paljon koulutusta sitä varten.


Ja The Uglylle Onko bonnnie hunt seurustelemassa Gerard Butlerin kanssaMinun ei tarvinnut siitä paljoa huolehtia. Joten minulla oli ylellisyys sanoa, että [en koskaan enää harrastaisi six-pack-vatsalihaksia]. Mutta sitten tulee toinen elokuva, ja se on tapahtunut muutaman kerran. Olympus Has Fallenille minun piti saada vatsat takaisin.


Ja sitten vannot, että se on siinä! Ja sitten turhamaisuus voittaa sinut. Mutta kyse ei ole yhdestä [eristetystä] harjoittelusta. Kyse on kireän kehosi visualisoimisesta näytöllä monien tällaisten mielettömien harjoitusten jälkeen.


Se oli vain pari kohtausta poliittisesta keskustelusta, enkä halunnut häntä muistettavan sillä tavalla. Toivoin heille parasta, mutta se tuntui aina hauraalta linkiltä, ​​joka yritti vetää minut mukaan elokuvaan. En todellakaan kuulunut sinne. Heidän on hullua odottaa, että viettäisin yhden vuoden treenaten taukoamatta saadakseni tuon kahdeksan pakkauksen Leonidas-kehon takaisin minuutin pituiseen cameo-elämykseen.


Sain inspiraatiota siihen kohtaukseen De Nirolta Taxi Driver -kohtauksesta, jossa hän tekee punnerruksia. Ja mene vau! Katsot vain yhden katseen ja se kertoo niin paljon siitä miehestä. Usein kun näet psykootteja ja kuvittelet niitä, voit nähdä ne lihakset ja ne ovat kaikki jänteviä ja se näyttää aika pelottavalta ja se viittaa paljon siihen, kuinka paljon ylimääräistä työtä siihen on tehty.


Joten minun oli aika leikata todella. Yksi tuon kohtauksen eduista oli se, että minun piti harjoitella. Ja se on yksi parhaista tavoista yrittää saada kehoni kuntoon.


Puhumme myyttisestä soturikuninkaasta, joten se oli erilainen kokemus. Halusin päästä toisenlaiseen fyysisyyteen, en niin suureen [kuin kuningas Leonidas].


Mutta jäntevämpi tunne siitä, että sisällä olet vain niin vahva joka hetki ja erittäin kova. Ja se on Cable [hahmon nimi, jota hän näytteli], sellaista elämää hän on elänyt. Hänellä on jäntevä lihaksikas ilme, jossa näet kaikki suonet ponnahtelevan ulos. Yhden kerran on bonnnie hunt seurustelee Gerard Butler suonet alkavat tulla ulos, tiedät pääseväsi jonnekin [harjoitteluviisas].


Ja saat sen vain pumppaamalla jatkuvasti ja sitten kaikki leikataan ja murskataan. Katsot Leonidaksen käsiä ja katsot hänen jalkojaan, ja ne rikkoisivat sinut kuin vitun hammastikku.


Olin heidän kuninkaansa, joten halusin muiden näyttelijöiden sanovan "Vau, hän on vitun mahtava". Mutta sisältä tunnen olevani vuoden vanha mies. Polvini ovat poissa. Olkapääni tuntuu siltä, ​​ettei niitä ole enää olemassa. Vatsalihakseni elokuvassa ovat omiani. Onko bonnnie hunt seurustelemassa Gerard Butlerin kanssa on hyvin on bonnnie hunt seurustelee Gerard Butler CGI:lle jonkun vatsalihaksissa hetkeksi, ei välitä koko elokuvasta. Se on 5 miljoonan dollarin sopimus vain yhdelle henkilölle!


Warner Brothers oli innoissaan siitä, että tein tämän elokuvan, mutta he eivät olleet 5 miljoonaa dollaria innoissaan CGI:lle vatsalihaksissani. Vuodasin verta, hikeä ja kyyneleitä tuosta sixpackista. Kun treenasin, kuusipakkani oli niin voimakas, että saatoin tarttua sormeni toiseen rystyni vatsaani, mikä määritti kuusipakkani, on bonnnie hunt seurustelee Gerard Butler. Olin todella pöyhkeä ja jumalallinen. Itse asiassa tämä kysymys ärsyttää minua, koska kärsin edelleen työstä, jonka tein elokuvaan, koska harjoittelin yli naurettavan.


Minulla oli oma kehonrakennusvalmentajani ja sitten harjoittelin kuvausryhmän kanssa ja sitten pumppasin koko ajan kuvauksissa ja sitten ihmiset tulevat sanomaan, että "Oi, sinulla oli body puku päällä"? Se kaikki oli hyvin paljon minä! Mitä alastomampi olit, sitä vahvempi olosi oli, koska saatoit järkyttää vastustajasi. Spartalaiset olivat suuria ja vahvoja ja halusivat ihmisten näkevän sen. He halusivat vastustajiensa ihmettelevän "Haluammeko sekaantua hänen kanssaan"? presidentti] Alan Horn henkilökohtaisesti, että jos hän antaisi minulle roolin, potkaisin niin paljon, että tekisin elokuvasta elämäni - ja tein.


Jokainen harjoituskerta ja jokainen läpikäymäni kipu sai minut tuntemaan oloni enemmän spartalaiseksi. Halusin, että stuntmenit sanovat: "Kuka tämä kaveri on? Hän on vitun hullu. Katso tuota, on bonnnie hunt seurustelee Gerard Butler. Olen nähnyt niin monen näyttelijän näyttelevän tällaisia ​​rooleja, ja näet kaiken tämän varusteen joko isossa vatsassa tai laihoissa pienissä käsivarsissa. Tiedät, että jokainen hikihelmi putoaa päästäsi, on bonnnie hunt seurustelee Gerard Butler, jokainen painamasi paino – sen historia on kaikki silmissäsi.


Se oli hieno asia pukea se viitta ja kypärä, eikä tarvinnut ajatella, että vittu, minun olisi pitänyt harjoitella enemmän. Sen sijaan seisoin siellä ja tunsin olevani leijona. Mitä tummemmaksi tulet, sitä enemmän lihaksesi näkyvät. Ne ovat edelleen lihaksiasi, mutta me suihkuttaisimme niitä vahvistaaksemme niitä. Tekisimme silti kovasti töitä. Elokuvan lopussa minua leikattiin niin paljon, että pystyin työntämään sormeni vatsalihasteni väreihin.


Vilkaisin kaikkia kuusipakkauksellani – se oli itse asiassa kahdeksanpakka. Olin kuin, on bonnnie hunt seurustelee Gerard Butler, "tarkista tämä", koska et tule koskaan näkemään tätä enää.


Mielestäni on melko mahdotonta ylittää, ainakin kirjassani, en haluaisi tehdä sitä uudelleen, enkä usko, että minun tarvitsee tehdä sitä enää koskaan. Pidin sitä yllä kuukausia ja kuukausia, on bonnnie hunt seurustelee Gerard Butler. Se oli tapa päästä mieleeni, jonka ansaitsisin johtaa ja tuntea, että se oli myös heidän mielessään, että olin näyttelijä, joka oli tehnyt heihin vaikutuksen työstäni, jota olin valmis tekemään.


Tiesin, että minun piti käyttää tätä isoa partaa ja tätä suurta kypärää, enkä halunnut olla näin iso pää tällä laihalla vartalolla. Näet niin monia tämän kaltaisia ​​elokuvia, joissa tämä englantilainen näyttelijä tulee esiin oksaisilla käsillään ja tällä hyvin aivohalvaisella, akateemisella englantilaisella äänellä huutaen näille armeijalle. En ostanut sitä hetkeksikään. Tavoittelin tähtiä. Halusin näyttää super-ihmiseltä, miltä kukaan muu ei ollut koskaan näyttänyt.


Yritin tehdä siitä mahdollisimman äärimmäisen, aivan kuten spartalainen. Olen melko iloinen voidessani kävellä alasti aina kun mahdollista, koska tiedän heti kun tämä elokuva päättyy, se kaikki katoaa taas, joten saatan yhtä hyvin nauttia nähdessäni sen. Halusin näyttää yli-inhimilliseltä, miltä kukaan ei ollut koskaan ennen näyttänyt. Sitten katsoin alas minuun ja ajattelin, että tämä ei näytä todelliselta. Olen työskennellyt liian kovasti, jotta et kielläsi minua tekemästä niin kovasti. Halusin yrittää näyttää veistokselta, jollaisen Leonidas ansaitsi näyttää.


Halusin olla iso ja leikattu. Mielestäni elokuva toimi niin monella tasolla, ja ihmiset arvostivat sitä enemmän kuin vatsalihaksista; kyse on joukkuehengestä, uhrautumisesta ja kunniasta. Ei niin erilainen sen muodon suhteen, johon minun piti päästä.





Filippiinien online-treffisivusto



Gerard Butler. Opiskele nyt. Katso vastaus. Paras vastaus. kyllä, gerry butler seurustelee parhaillaan intialaisen kauneuden Priyanka Chopran kanssa Tämä vastaus on: �� Hyödyllinen. Opinto-oppaat. K: Onko Gerard Butlerilla tyttöystävää??


Kirjoita vastauksesi Aiheeseen liittyvät kysymykset. Kuka Gerard Butler seurustelee tällä hetkellä? Mikä on Gerard Butlerin syntymänimi? Mikä on Gerard Butlerin ammatti? Milloin Gerard Butler syntyi? Mitä lempinimiä Gerard Butler käyttää?? Onko Austin Butler sukua Gerard Butleriin?? Onko Gerard Butler ollut naimisissa?? Mikä on Gerard Butlerin syntymäpäivä?? Lauloiko Gerard Butler oopperaelokuvan haamussa? Lauloiko Gerard Butler itse Phantom of the Operassa?


Missä elokuvassa Gerard Butler näytteli viikinkiä? Mikä on Gerard Butlerin siviilisääty?? Onko Gerard Butler elossa? Onko Gerard Butlerilla lapsia?? Mikä on Gerard Butlerin paino?


Seurusteleeko bonnie hunt Gerardin hovimestari? Kuinka paljon Gerard Butler painaa? Tämä vastaus on: �� Hyödyllinen. Opinto-oppaat. K: Onko Gerardin hovimestari limsaa? Kirjoita vastauksesi Aiheeseen liittyvät kysymykset. Mikä on Gerard Butlerin syntymänimi?


Mikä on Gerard Butlerin ammatti? Milloin Gerard Butler syntyi? Mitä lempinimiä Gerard Butler käyttää?? Onko Gerard Butler ollut naimisissa?? Mikä on Gerard Butlerin syntymäpäivä?? Onko Austin Butler sukua Gerard Butleriin??


Lauloiko Gerard Butler oopperaelokuvan haamussa? Lauloiko Gerard Butler itse Phantom of the Operassa? Missä elokuvassa Gerard Butler näytteli viikinkiä? Mikä on Gerard Butlerin siviilisääty??


Onko Gerard Butler elossa? Onko Gerard Butlerilla lapsia?? Mikä on Gerard Butlerin paino? Seurusteleeko bonnie hunt Gerardin hovimestari? Kuinka paljon Gerard Butler painaa? Mikä elokuva teki Gerard Butlerista kuuluisan? Miksi Gerard Butlerilla on vino suu?? Oliko Gerard Butler koskaan itäosissa? Esittikö Gerard Butler lava-esiintymisen oopperan phantomille? Kuka on Gerard Butler? Kuinka vanha on Gerard Butler?? Voi, minä vain rakastan häntä. Voit lähettää nyt ja rekisteröityä myöhemmin.


Jos sinulla on tili, kirjaudu sisään nyt, jotta voit julkaista tililläsi. Huomautus: Viestisi tulee näkyviin, ennen kuin se tulee näkyviin. Liitä sen sijaan pelkkänä tekstinä. Vain 75 emojia sallitaan. Näytä sen sijaan linkkinä.


Tyhjennä editori. Lataa tai lisää kuvia URL-osoitteesta. Selaa foorumeita Kalenteri Henkilökunta Online-käyttäjät Lisää toimintaa Kaikki toiminta Hae lisää Lisää Lisää Hae sisään. Kiitos! Napsauta tästä linkistä. Jaa Lisää jakamisvaihtoehtoja Seuraajat 0. Vastaa tähän viestiin Aloita uusi viesti. Edellinen 1 2 3 Seuraava Sivu 1 / 3. Suositellut viestit. becozy Julkaistu 10. lokakuuta, 10. lokakuuta, Linkki kommenttiin Jaa muilla sivustoilla Lisää jakamisvaihtoehtoja Vastauksia 59 Luotu 12 vuotta Viimeisin vastaus 12 vuotta.


Tämän aiheen suosituimmat julisteet 3 7 4 4. Suositut päivät 15.10.19.14.14.16.16.8.10.10.7. Tämän aiheen suosituimmat julisteet framolamdu 3 viestiä phoenixgirl 7 viestiä GBPhanatic 4 viestiä Rendita 4 viestiä.


Suositut päivät 15. lokakuuta 19 viestiä 14. loka 14 viestiä 16. loka 8 viestiä 10. lokakuuta 7 viestiä. Rendita Lähetetty 10. lokakuuta, pidän todella Bonnie Huntista. Hän on hauska. phoenixgirl Lähetetty 10. lokakuuta, Paisleyscot Lähetetty 10. lokakuuta, Tästä tulee hyvä! Minäkin pidän Bonniesta! mommaduck Lähetetty 10. lokakuuta, 83-vuotias siskoni katselee ohjelmaa ja hän on kertonut minulle, että Bonnie oli sanonut Gerryn olevan hänen ohjelmassaan ensi viikolla.


Hän mainitsi sen kahtena eri päivänä. Eikö tämä olekin mahtavaa?? GBPhanatic Julkaistu 10. lokakuuta, Songbird Lähetetty 11. lokakuuta, Julkaistu 11. lokakuuta, näin hänen äskettäisen haastattelunsa Alex O'Loughlin O'Hotnessin kanssa ja hän piti itsensä melko hyvin.


ember Lähetetty 12. lokakuuta, 12. lokakuuta, Tietääkö kukaan minä päivänä he nauhoittivat tämän? Haluan mennä. Susan~Sporran Lähetetty 12. lokakuuta, minulla on tunne, että tämä on saatettu jo nauhoittaa.

No comments:

Post a Comment